Zien: Anouk mist door zelfquarantaine de finale van The Voice Kids

Zien: Anouk mist door zelfquarantaine de finale van The Voice Kids

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

De versoepelende maatregelen rondom het coronavirus hebben er bij zangeres Anouk voor gezorgd dat ze toch heeft besloten weer in haar eentje in zelfquarantaine te gaan. Dat schreef ze zaterdagmiddag op haar Instagram.

Droevig nieuws
''Daarom heb ik samen met mijn gezin besloten, hoe moeilijk dat ook is, dat ik een stap opzij ga doen en voorlopig, samen met mn katten knak & aap, in zelf-quarantaine ga.'', aldus Anouk. Dit is niet alleen een lastige situatie voor haar gezin, maar ook voor het programma The Voice Kids. Het betekent namelijk dat de coach niet bij de finale van aanstaande zaterdag kan zijn. Bekijk het hele item van RTL Boulevard in de video hieronder.

Zien: Anouk mist door zelfquarantaine de finale van <em>The Voice Kids</em> Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. De versoepelende maatregelen rondom het coronavirus hebben er bij zangeres Anouk voor gezorgd dat ze toch heeft besloten weer in haar eentje in zelfquarantaine te gaan. Dat schreef ze zaterdagmiddag op haar Instagram. Droevig nieuws''Daarom heb ik samen met mijn gezin besloten, hoe moeilijk dat ook is, dat ik een stap opzij ga doen en voorlopig, samen met mn katten knak & aap, in zelf-quarantaine ga.'', aldus Anouk. Dit is niet alleen een lastige situatie voor haar gezin, maar ook voor het programma The Voice Kids. Het betekent namelijk dat de coach niet bij de finale van aanstaande zaterdag kan zijn. Bekijk het hele item van RTL Boulevard in de video hieronder. De grote finale van The Voice Kids is vrijdag 5 juni vanaf 20:00 te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv. Zien: Anouk krijgt bakken met kritiek na keuze voor Rogier in The Voice Kids Bekijk deze video » The Voice Kids blikt terug met Dax, Sham, Rogier en Jasmijn in de 'Road To The Final' Bekijk deze video »
Amusement :
Zien: Anouk mist door zelfquarantaine de finale van The Voice Kids

De grote finale van The Voice Kids is vrijdag 5 juni vanaf 20:00 te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van The Voice Kids
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Anouk mist door zelfquarantaine de finale van The Voice Kids of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV