Natalee Holloway verdween 15 jaar geleden, Peter R. de Vries kijkt terug (video)

Natalee Holloway verdween 15 jaar geleden, Peter R. de Vries kijkt terug (video)

<em>Natalee Holloway</em> verdween 15 jaar geleden, Peter R. de Vries kijkt terug (<em>video</em>) Vijftien jaar geleden raakte Natalee Holloway vermist tijdens een vakantie op Aruba. Voor de zaak is nog niemand veroordeeld, maar Joram van der Sloot erkende voor een verborgen camera dat hij iets te maken had met de zaak. Bij RTL Boulevard blikken ze terug op de zaak. Misdaadverslaggevers Kees van der Spek en John van der Heuvel denken dat Joram nooit veroordeeld zal worden: "Je moet dan wel iets van sporen worden gevonden. Peter R. de VriesPeter R. de Vries was vanaf het begin betrokken bij de zaak en blikt terug op zijn goedbekeken uitzending: "Tot op de dag van vandaag draag ik die zaak met mij mee. Ik word van over de hele wereld gebeld, nog steeds nu. Ik heb ook nog steeds goed contact met de moeder van Natalee." "Als ik nog aan die uitzending terugdenk: die momenten en als wij die tapes in handen krijgen. Bizar." Bekijk het fragment over de moord op Natalee Holloway hierboven. RTL Boulevard: vriend Joran van der Sloot met eigen mes doodgestoken Bekijk deze video » Peter R. de Vries blikt terug op gigantische Joran van der Sloot-zaak Bekijk deze video »
Misdaad :
Natalee Holloway verdween 15 jaar geleden, Peter R. de Vries kijkt terug (video)

Vijftien jaar geleden raakte Natalee Holloway vermist tijdens een vakantie op Aruba. Voor de zaak is nog niemand veroordeeld, maar Joram van der Sloot erkende voor een verborgen camera dat hij iets te maken had met de zaak.

Bij RTL Boulevard blikken ze terug op de zaak. Misdaadverslaggevers Kees van der Spek en John van der Heuvel denken dat Joram nooit veroordeeld zal worden: "Je moet dan wel iets van sporen worden gevonden.

Peter R. de Vries
Peter R. de Vries was vanaf het begin betrokken bij de zaak en blikt terug op zijn goedbekeken uitzending: "Tot op de dag van vandaag draag ik die zaak met mij mee. Ik word van over de hele wereld gebeld, nog steeds nu. Ik heb ook nog steeds goed contact met de moeder van Natalee."

"Als ik nog aan die uitzending terugdenk: die momenten en als wij die tapes in handen krijgen. Bizar."

Bekijk het fragment over de moord op Natalee Holloway hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Natalee Holloway verdween 15 jaar geleden, Peter R. de Vries kijkt terug (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV