Vanavond bij Op1: Pete Hoekstra, Anita Witzier en Anna Gimbrère over SpaceX

Vanavond bij Op1: Pete Hoekstra, Anita Witzier en Anna Gimbrère over SpaceX

Alle fragmenten uit deze uitzending van Op1

Vanavond presenteren namens Omroep MAX Charles Groenhuijzen en Carrie ten Napel de talkshow Op1. Dit zijn de gasten van zaterdag 30 mei:

  • NASA doet zaterdag een nieuwe poging om de eerste commerciële bemande ruimtevlucht, de Crew Dragon van SpaceX, te lanceren naar ruimtestation ISS. Anna Gimbrère vertelt over de Crew Dragon en de moeilijkheden waar NASA mee te maken heeft gekregen rondom het ruimteschip.
  • Luchtvaartdeskundige Benno Baksteen is het zat dat de luchtvaart elke keer de schuld krijgt van de klimaatverandering. Hij gaat de discussie aan met GroenLinks-kamerlid Suzanne Kröger. Zij wil de huidige coronacrisis juist aangrijpen om het aantal vluchten terug te dringen.
  • Presentatrice Anita Witzier brengt met haar programma 'Voor wie steek jij een kaarsje op?' een eerbetoon aan de mensen die overleden zijn aan het coronavirus.
  • De Amerikaanse ambassadeur Pete Hoekstra reageert op de grote onrust in zijn land naar aanleiding van de dood van George Floyd. Hij kwam om het leven door ernstig politiegeweld. Veel Amerikanen protesteren al dagen.
  • Wat als het noodlot ineens toeslaat door een verkeersongeval, een ongelukkige val van de trap of een hersenbloeding? Dat liet de prijswinnende tv-serie 'Stuk' zien. De serie krijgt nu een vervolg op de radio. Hoofdrolspelers Daan Buringa en Basir Meijer zu Schlochtern zijn te gast.
  • Het leven zit vol onverwachtse gebeurtenissen, maar soms is de realiteit nog gekker dan een absurdist als Ronald Snijders zou kunnen bedenken. Hij bekijkt het coronanieuws van de afgelopen weken door zijn absurdistische bril.

Vanavond bij <em>Op1</em>: <em>Pete Hoekstra</em>, Anita Witzier en Anna Gimbrère over <em>SpaceX</em> Alle fragmenten uit deze uitzending van Op1 Vanavond bij Op1: Pete Hoekstra, Anita Witzier en Anna Gimbrère over SpaceX Bekijk deze video » Pete Hoekstra over lancering SpaceX-raket: "We hebben het samen gedaan" (Op1) Bekijk deze video » Op1: Ambassadeur Pete Hoekstra schok hevig van moord op George Floyd Bekijk deze video » Vanavond presenteren namens Omroep MAX Charles Groenhuijzen en Carrie ten Napel de talkshow Op1. Dit zijn de gasten van zaterdag 30 mei: NASA doet zaterdag een nieuwe poging om de eerste commerciële bemande ruimtevlucht, de Crew Dragon van SpaceX, te lanceren naar ruimtestation ISS. Anna Gimbrère vertelt over de Crew Dragon en de moeilijkheden waar NASA mee te maken heeft gekregen rondom het ruimteschip. Luchtvaartdeskundige Benno Baksteen is het zat dat de luchtvaart elke keer de schuld krijgt van de klimaatverandering. Hij gaat de discussie aan met GroenLinks-kamerlid Suzanne Kröger. Zij wil de huidige coronacrisis juist aangrijpen om het aantal vluchten terug te dringen. Presentatrice Anita Witzier brengt met haar programma 'Voor wie steek jij een kaarsje op?' een eerbetoon aan de mensen die overleden zijn aan het coronavirus. De Amerikaanse ambassadeur Pete Hoekstra reageert op de grote onrust in zijn land naar aanleiding van de dood van George Floyd. Hij kwam om het leven door ernstig politiegeweld. Veel Amerikanen protesteren al dagen. Wat als het noodlot ineens toeslaat door een verkeersongeval, een ongelukkige val van de trap of een hersenbloeding? Dat liet de prijswinnende tv-serie 'Stuk' zien. De serie krijgt nu een vervolg op de radio. Hoofdrolspelers Daan Buringa en Basir Meijer zu Schlochtern zijn te gast. Het leven zit vol onverwachtse gebeurtenissen, maar soms is de realiteit nog gekker dan een absurdist als Ronald Snijders zou kunnen bedenken. Hij bekijkt het coronanieuws van de afgelopen weken door zijn absurdistische bril. Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Zien: Orgel Joke (Joke Meijer) geeft haar eerste optreden bij Op1 Bekijk deze video » Op1: Jort Kelder reageert op Pim Fortuyn Prijs: ''Durf het stinkdier in de kamer te zijn'' Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond bij Op1: Pete Hoekstra, Anita Witzier en Anna Gimbrère over SpaceX

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij Op1: Pete Hoekstra, Anita Witzier en Anna Gimbrère over SpaceX of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV