Bekijk de lift off van de SpaceX-raket Crew Dragon (video)

Bekijk de lift off van de SpaceX-raket Crew Dragon (video)

Het is gelukt! De SpaceX-raket Crew Dragon is zaterdagavond rond 21.22 uur Nederlandse tijd losgekomen van de grond. Hiermee is het bedrijf van Elon Musk de eerste commerciële organisatie die dit doet.

Je kunt de hele lancering van de Crew Dragon terugkijken op Gids.tv.

Bekijk de <em>lift off</em> van de <em>SpaceX</em>-raket <em>Crew Dragon</em> (video) Het is gelukt! De SpaceX-raket Crew Dragon is zaterdagavond rond 21.22 uur Nederlandse tijd losgekomen van de grond. Hiermee is het bedrijf van Elon Musk de eerste commerciële organisatie die dit doet. Je kunt de hele lancering van de Crew Dragon terugkijken op Gids.tv. De lift-off is revolutionair voor de Amerikaanse ruimtevaart. Astronauten Robert Behnken en Douglas Hurley zitten aan boord van de raket en zijn onderweg naar het ruimtestation ISS. Bekijk de lift off in de Twittervideo hierboven. Bekijk ook Op1 gemist? Anna Gimbrère vertelt wat lancering SpaceX-raket zo bijzonder maakt Bekijk deze video » Nieuwe poging lancering SpaceX-raket: bekijk LIVESTREAM van NBC News Bekijk deze video » Zien: SpaceX-raket Starship SN4 van Elon Musk explodeert Bekijk deze video »
Nieuws :
Bekijk de lift off van de SpaceX-raket Crew Dragon (video)

De lift-off is revolutionair voor de Amerikaanse ruimtevaart. Astronauten Robert Behnken en Douglas Hurley zitten aan boord van de raket en zijn onderweg naar het ruimtestation ISS.

Bekijk de lift off in de Twittervideo hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de lift off van de SpaceX-raket Crew Dragon (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV