Zien: Dit zijn de winnaars van LEGO Masters 2020

Zien: Dit zijn de winnaars van LEGO Masters 2020

LET OP! Onderstaande video en onderstaand bericht verklapt de winnaar van LEGO Masters 2020. Eerst de uitzending kijken? Je kan de hele finale van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv.

Hieronder starten de spoilers

Het bijzondere koppel Jan & Lola zijn de winnaars van het eerste seizoen van LEGO Masters. De Brabantse ex-geliefden gaat er na 28 uur bouwen met de grote prijs vandoor.

De Belgische vrienden Björn en Corneel en de Nederlanders Martijn en Jos waren de andere twee finalisten. In de finale was de spanning om te snijden, want al wekenlang presteren de teams op een hoog niveau. Uiteindelijk werden er drie oogverblindende bouwwerken gecreëerd. Lola en Jan krijgen een trofee van LEGO en 25.000 euro prijzengeld.

Kijk een van de hoogtepunten van Jan & Lola in LEGO Masters hieronder. Je kunt alle fragmenten en alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv.

Zien: Dit zijn de winnaars van <em>LEGO Masters</em> 2020 LET OP! Onderstaande video en onderstaand bericht verklapt de winnaar van LEGO Masters 2020. Eerst de uitzending kijken? Je kan de hele finale van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv. Hieronder starten de spoilers Het bijzondere koppel Jan & Lola zijn de winnaars van het eerste seizoen van LEGO Masters. De Brabantse ex-geliefden gaat er na 28 uur bouwen met de grote prijs vandoor. De Belgische vrienden Björn en Corneel en de Nederlanders Martijn en Jos waren de andere twee finalisten. In de finale was de spanning om te snijden, want al wekenlang presteren de teams op een hoog niveau. Uiteindelijk werden er drie oogverblindende bouwwerken gecreëerd. Lola en Jan krijgen een trofee van LEGO en 25.000 euro prijzengeld. Bekijk ook Finale LEGO Masters zaterdag op tv: bekijk de mooiste bouwwerken tot nu toe Bekijk deze video » Finale LEGO Masters vanavond op tv: dit zijn de finalisten Bekijk deze video » Brickmaster Bas over populariteit LEGO Masters: "Nederland is echt Legoland" Bekijk deze video » Kijk een van de hoogtepunten van Jan & Lola in LEGO Masters hieronder. Je kunt alle fragmenten en alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Dit zijn de winnaars van LEGO Masters 2020
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Dit zijn de winnaars van LEGO Masters 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV