Op1: Ambassadeur Pete Hoekstra schok hevig van moord op George Floyd

Op1: Ambassadeur Pete Hoekstra schok hevig van moord op George Floyd

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zaterdag 30 mei. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 30 mei terugkijken.

De Verenigde Staten, maar eigenlijk de hele wereld, werd deze week opgeschrikt door de moord op de Afro-Amerikaanse George Floyd. Ook de Amerikaanse ambassadeur Pete Hoekstra is daar flink van geschrokken.

Hoekstra vertelt bij de talkshow Op1: "Ik ben boos. Als ik dan een man van de wet met zijn knie op de nek van zo'n man zie liggen, twee minuten nadat hij al niet meer reageerde. Ik ben heel erg boos."

<em>Op1</em>: Ambassadeur <em>Pete Hoekstra</em> schok hevig van moord op <em>George Floyd</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zaterdag 30 mei. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 30 mei terugkijken. De Verenigde Staten, maar eigenlijk de hele wereld, werd deze week opgeschrikt door de moord op de Afro-Amerikaanse George Floyd. Ook de Amerikaanse ambassadeur Pete Hoekstra is daar flink van geschrokken. Schokkende beelden van arrestatie George Floyd in Minneapolis (lange versie) Bekijk deze video » Nieuwe heftige beelden beveiligingscamera opgedoken van arrestatie George Floyd Bekijk deze video » Hoekstra vertelt bij de talkshow Op1: "Ik ben boos. Als ik dan een man van de wet met zijn knie op de nek van zo'n man zie liggen, twee minuten nadat hij al niet meer reageerde. Ik ben heel erg boos." Alle fragmenten uit deze uitzending van Op1 Vanavond bij Op1: Pete Hoekstra, Anita Witzier en Anna Gimbrère over SpaceX Bekijk deze video » Pete Hoekstra over lancering SpaceX-raket: "We hebben het samen gedaan" (Op1) Bekijk deze video » Op1: Ambassadeur Pete Hoekstra schok hevig van moord op George Floyd Bekijk deze video » RellenNa de gebeurtenis braken er in de stad Minneapolis massale rellen uit. Ook daar is de ambassadeur niet over te spreken: "Ik weet dat ons land niet aan alle jongeren dezelfde kansen biedt. Maar dat geeft die mensen niet het recht om dit op deze manier te doen." Zien: totale chaos in Minneapolis na gewelddadige dood George Floyd Bekijk deze video » Zien: CNN-verslaggever Omar Jimenez live op tv opgepakt bij rellen Minneapolis Bekijk deze video » Bekijk het gesprek met Pete Hoekstra in Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Ambassadeur Pete Hoekstra schok hevig van moord op George Floyd

Alle fragmenten uit deze uitzending van Op1

Rellen
Na de gebeurtenis braken er in de stad Minneapolis massale rellen uit. Ook daar is de ambassadeur niet over te spreken: "Ik weet dat ons land niet aan alle jongeren dezelfde kansen biedt. Maar dat geeft die mensen niet het recht om dit op deze manier te doen."

Bekijk het gesprek met Pete Hoekstra in Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1: Ambassadeur Pete Hoekstra schok hevig van moord op George Floyd of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV