Op1: Benno Baksteen en Suzanne Kröger debatteren over luchtvaart

Op1: Benno Baksteen en Suzanne Kröger debatteren over luchtvaart

<em>Op1:</em> Benno Baksteen en Suzanne Kröger debatteren over luchtvaart Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zaterdag 30 mei. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 23 mei terugkijken. Benno Baksteen vindt dat we trots mogen zijn op de luchtvaart. "De luchtvaart is er voor veiligheid, efficiëntie en het klimaat", vertelt hij bij Op1. Suzanne Kröger is het hier niet mee eens. "Alle sectoren moeten het milieu te beschermen, ook de luchtvaart", zegt ze. Op1 is elke dag vanaf 22.10 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op1: Anita Witzier over haar programma Voor wie steek jij een kaarsje op? Bekijk deze video » Op1: Absurdist Ronald Snijders vermaakt zich tijdens lockdown met nieuws Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: Benno Baksteen en Suzanne Kröger debatteren over luchtvaart

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zaterdag 30 mei. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 23 mei terugkijken.

Benno Baksteen vindt dat we trots mogen zijn op de luchtvaart. "De luchtvaart is er voor veiligheid, efficiëntie en het klimaat", vertelt hij bij Op1. Suzanne Kröger is het hier niet mee eens. "Alle sectoren moeten het milieu te beschermen, ook de luchtvaart", zegt ze.

Op1 is elke dag vanaf 22.10 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: Benno Baksteen en Suzanne Kröger debatteren over luchtvaart of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV