Natuur op 2: Florida - het dierenparadijs van Amerika gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Natuur op 2: Florida - het dierenparadijs van Amerika gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Natuur op 2: Florida - het dierenparadijs van Amerika gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze natuurdocumentaire is een verrassende, wilde kant te zien van de Amerikaanse staat Florida, die vooral bekendstaat om mooie stranden en het hele jaar zon. Subtropische wildernisEr zijn ook naaldbossen, koraalriffen en de moerassen van de Everglades, de grootste subtropische wildernis in de Verenigde Staten. Lamantijnen zwemmen in glasheldere rivieren, babyalligators leren jagen en hertjes lopen vrij rond. BedreigingElk jaar krijgt Florida te maken met natuurkrachten, van bosbranden tot hevige orkanen. Nu wordt dit wilde paradijs bedreigd door de steeds nadrukkelijkere aanwezigheid van de mens en uitheemse diersoorten. Kan de natuur in Florida, ondersteund door pionierswerk van wetenschappers, de storm doorstaan? ‘Bevroren’ leguanen vallen uit bomen in Florida Bekijk deze video »
Uitzending :
Natuur op 2: Florida - het dierenparadijs van Amerika gemist? Bekijk hier de hele uitzending

In deze natuurdocumentaire is een verrassende, wilde kant te zien van de Amerikaanse staat Florida, die vooral bekendstaat om mooie stranden en het hele jaar zon.

Subtropische wildernis
Er zijn ook naaldbossen, koraalriffen en de moerassen van de Everglades, de grootste subtropische wildernis in de Verenigde Staten. Lamantijnen zwemmen in glasheldere rivieren, babyalligators leren jagen en hertjes lopen vrij rond.

Bedreiging
Elk jaar krijgt Florida te maken met natuurkrachten, van bosbranden tot hevige orkanen. Nu wordt dit wilde paradijs bedreigd door de steeds nadrukkelijkere aanwezigheid van de mens en uitheemse diersoorten. Kan de natuur in Florida, ondersteund door pionierswerk van wetenschappers, de storm doorstaan?

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Natuur op 2: Florida - het dierenparadijs van Amerika gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV