Micha Wertheim: Voor alle duidelijkheid gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Micha Wertheim: Voor alle duidelijkheid gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Micha Wertheim: Voor alle duidelijkheid gemist? Bekijk hier de hele uitzending Registratie van de cabaretvoorstelling Voor alle duidelijkheid van Micha Wertheim. Sombere toekomstHij stelt zichzelf en zijn publiek de vraag hoe verder te leven en te overleven bij een somber toekomstperspectief. De voorstelling, die uitbundig begint en na een uur plotseling bijzonder intiem en persoonlijk wordt, werd vrijwel overal in Nederland en België onthaald met vijf sterren. Reserve-opnameOp de dag dat een cameraploeg klaar stond om de voorstelling op te nemen, werden alle theaters in Nederland gesloten. Gelukkig lag er nog een reserve-opname, voor eigen gebruik met twee camera's gemaakt in de zomer van 2019. De wereld ziet er inmiddels heel anders uit, maar de vraag hoe we ons vallend staande moeten houden is er alleen maar relevanter op geworden. Cabaretier Micha Wertheim vertelt over zijn nieuwe show Voor Alle Duidelijkheid Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Registratie van de cabaretvoorstelling Voor alle duidelijkheid van Micha Wertheim.

Sombere toekomst
Hij stelt zichzelf en zijn publiek de vraag hoe verder te leven en te overleven bij een somber toekomstperspectief. De voorstelling, die uitbundig begint en na een uur plotseling bijzonder intiem en persoonlijk wordt, werd vrijwel overal in Nederland en België onthaald met vijf sterren.

Reserve-opname
Op de dag dat een cameraploeg klaar stond om de voorstelling op te nemen, werden alle theaters in Nederland gesloten. Gelukkig lag er nog een reserve-opname, voor eigen gebruik met twee camera's gemaakt in de zomer van 2019. De wereld ziet er inmiddels heel anders uit, maar de vraag hoe we ons vallend staande moeten houden is er alleen maar relevanter op geworden.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Micha Wertheim: Voor alle duidelijkheid gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV