All You Need Is Love: DI-RECT zingt Soldier On op dak van de Ziggo Dome

All You Need Is Love: DI-RECT zingt Soldier On op dak van de Ziggo Dome

<em>All You Need Is Love:</em> DI-RECT zingt <em>Soldier On</em> op dak van de <em>Ziggo Dome</em> De mannen van DI-RECT openden de allerlaatste aflevering van All You Need Is Love op een spectaculaire wijze. Op het dak van de Ziggo Dome speelden ze namelijk hun nummer Soldier On. Dit leverde prachtige beelden op. Bekijk hier de uitzending van All You Need Is Love bij Gids.tv All You Need Is Love is iedere zaterdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Heb je All You Need Is Love gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: Robert ten Brink blikt terug op bijzonder seizoen All You Need Is Love Bekijk deze video » Zien: Dr. Love Robert ten Brink geeft advies aan mogelijke opvolger Rick Brandsteder Bekijk deze video »
TV :
All You Need Is Love: DI-RECT zingt Soldier On op dak van de Ziggo Dome

De mannen van DI-RECT openden de allerlaatste aflevering van All You Need Is Love op een spectaculaire wijze. Op het dak van de Ziggo Dome speelden ze namelijk hun nummer Soldier On. Dit leverde prachtige beelden op.

Bekijk hier de uitzending van All You Need Is Love bij Gids.tv

All You Need Is Love is iedere zaterdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Heb je All You Need Is Love gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op All You Need Is Love: DI-RECT zingt Soldier On op dak van de Ziggo Dome of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV