All You Need Is Love: Ouders 12-jarige Moira bedanken meester Roel

All You Need Is Love: Ouders 12-jarige Moira bedanken meester Roel

<em>All You Need Is Love:</em> Ouders 12-jarige Moira bedanken meester Roel Met Pasen krijgt meester Roel een telefoontje. Zijn leerlinge Moira (12) is onverwachts overleden aan acute leukemie. De oudes van Moira besloten om tijdens All You Need Is Love een brief te schrijven aan de meester om hem te bedanken voor wat hij voor Moira betekend heeft. Bekijk hier de uitzending van All You Need Is Love bij Gids.tv All You Need Is Love is iedere zaterdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Heb je All You Need Is Love gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: Robert ten Brink blikt terug op bijzonder seizoen All You Need Is Love Bekijk deze video » All You Need Is Love: DI-RECT zingt Soldier On op dak van de Ziggo Dome Bekijk deze video »
TV :
All You Need Is Love: Ouders 12-jarige Moira bedanken meester Roel

Met Pasen krijgt meester Roel een telefoontje. Zijn leerlinge Moira (12) is onverwachts overleden aan acute leukemie. De oudes van Moira besloten om tijdens All You Need Is Love een brief te schrijven aan de meester om hem te bedanken voor wat hij voor Moira betekend heeft.

Bekijk hier de uitzending van All You Need Is Love bij Gids.tv

All You Need Is Love is iedere zaterdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Heb je All You Need Is Love gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op All You Need Is Love: Ouders 12-jarige Moira bedanken meester Roel of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV