Hart van Nederland: Grote brand in grillroom en café in Hoogeveen

Hart van Nederland: Grote brand in grillroom en café in Hoogeveen

<em>Hart van Nederland:</em> Grote brand in grillroom en café in Hoogeveen Bij een grote brand in Hoogeveen is een grillroom en café compleet verwoest. De brandweer kreeg 's ochtends rond 5 uur een brandmelding. Aanvankelijk werd het gemeld als een middelbrand. Al vrij snel werd het een uitslaande brand. Op beelden is te zien hoe de vlammen uit het dak komen van het gebouw. Bekijk de hele video van Hart van Nederland over de brand in Hoogeveen hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Zien: Materiaal noodziekenhuis Ahoy nu gebruikt voor terrassen in Rotterdam Bekijk deze video » Video: Betogers bij Den Haag CS aangehouden en afgevoerd door politie Bekijk deze video »
Nieuws :
Hart van Nederland: Grote brand in grillroom en café in Hoogeveen

Bij een grote brand in Hoogeveen is een grillroom en café compleet verwoest. De brandweer kreeg 's ochtends rond 5 uur een brandmelding. Aanvankelijk werd het gemeld als een middelbrand. Al vrij snel werd het een uitslaande brand. Op beelden is te zien hoe de vlammen uit het dak komen van het gebouw.

Bekijk de hele video van Hart van Nederland over de brand in Hoogeveen hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: Grote brand in grillroom en café in Hoogeveen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV