Shownieuws: Deze man zou Matthijs van Nieuwkerk opvolgen als presentator DWDD

Shownieuws: Deze man zou Matthijs van Nieuwkerk opvolgen als presentator DWDD

<em>Shownieuws:</em> Deze man zou Matthijs van Nieuwkerk opvolgen als presentator DWDD Het was nog lang onduidelijk wie Matthijs van Nieuwkerk op zou volgen als presentator van De Wereld Draait Door. Afgelopen week werd duidelijkd dat advocaat Khalid Kasem een kandidaat was. Echter kwam hij deze week negatief in het nieuws. Kasem zou informatie hebben gelekt aan de organisatie van Ridouan Taghi. BNNVARA reageert op de feiten. "We waren enthousiast over zijn test en zijn met hem verder in gesprek gegaan. Naar aanleiding van de berichtgeving wil hij izjn handen vrij hebben om zich hier tegen te verweren." Bekijk de hele video van Shownieuws over de Khalid Kasem hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Jinek gemist? Jort Kelder noemt Matthijs van Nieuwkerk ''een kleine tiran'' Bekijk deze video » André van Duin neemt Aznavour-album op: "Frans is niet mijn eerste taal" Bekijk deze video »
TV :
Shownieuws: Deze man zou Matthijs van Nieuwkerk opvolgen als presentator DWDD

Het was nog lang onduidelijk wie Matthijs van Nieuwkerk op zou volgen als presentator van De Wereld Draait Door. Afgelopen week werd duidelijkd dat advocaat Khalid Kasem een kandidaat was. Echter kwam hij deze week negatief in het nieuws. Kasem zou informatie hebben gelekt aan de organisatie van Ridouan Taghi. BNNVARA reageert op de feiten. "We waren enthousiast over zijn test en zijn met hem verder in gesprek gegaan. Naar aanleiding van de berichtgeving wil hij izjn handen vrij hebben om zich hier tegen te verweren."

Bekijk de hele video van Shownieuws over de Khalid Kasem hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: Deze man zou Matthijs van Nieuwkerk opvolgen als presentator DWDD of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV