NOS Sport: Nieuwe sport maakt badminton aantrekkelijker voor buitenlucht

NOS Sport: Nieuwe sport maakt badminton aantrekkelijker voor buitenlucht

<em>NOS Sport</em>: Nieuwe sport maakt badminton aantrekkelijker voor buitenlucht Er is een nieuwe sport in Nederland. De sport moet badmintonnen aantrekkelijker maken om te badmintonnen in de buitenlucht. Er is een nieuwe shuttle geproduceerd die uitstekend buiten te gebruiken is. "Je kunt het beste spelen met een zijwind", wordt er verteld. Er zijn ook nieuwe regels voor het spel. Bekijk de hele video van NOS Sport over de nieuwe sport hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook NOS Sport: zo klinkt voetbalwedstrijd zonder publiek maar mét stadiongeluid Bekijk deze video » NOS Sport: Gareth Bale reageert op ophef over zijn hobby golf Bekijk deze video »
Sport :
NOS Sport: Nieuwe sport maakt badminton aantrekkelijker voor buitenlucht

Er is een nieuwe sport in Nederland. De sport moet badmintonnen aantrekkelijker maken om te badmintonnen in de buitenlucht. Er is een nieuwe shuttle geproduceerd die uitstekend buiten te gebruiken is. "Je kunt het beste spelen met een zijwind", wordt er verteld. Er zijn ook nieuwe regels voor het spel.

Bekijk de hele video van NOS Sport over de nieuwe sport hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op NOS Sport: Nieuwe sport maakt badminton aantrekkelijker voor buitenlucht of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV