Emotionele speech Elon Musk over succesvolle lancering SpaceX-raket

Emotionele speech Elon Musk over succesvolle lancering SpaceX-raket

Emotionele speech <em>Elon Musk</em> over succesvolle lancering SpaceX-raket Elon Musk lanceerde gisteren (30 mei) zijn SpaceX-raket de ruimte in met in de Crew Dragon de astronauten Robert Behnken en Douglas Hurley. Het was al jaren de droom van Musk om een vlucht mogelijk te maken. In de speech na de lancering was hij zichtbaar geëmotioneerd. "Ik wil iedereen binnen SpaceX bedanken", begint hij. Bekijk de hele speech van Elon Musk over de lancering hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Terugkijken: SpaceX lanceert eerste raket Crew Dragon naar ISS Bekijk deze video » Zien: SpaceX raket van Elon Musk gespot boven Nederland Bekijk deze video »
Nieuws :
Emotionele speech Elon Musk over succesvolle lancering SpaceX-raket

Elon Musk lanceerde gisteren (30 mei) zijn SpaceX-raket de ruimte in met in de Crew Dragon de astronauten Robert Behnken en Douglas Hurley. Het was al jaren de droom van Musk om een vlucht mogelijk te maken. In de speech na de lancering was hij zichtbaar geëmotioneerd. "Ik wil iedereen binnen SpaceX bedanken", begint hij.

Bekijk de hele speech van Elon Musk over de lancering hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Emotionele speech Elon Musk over succesvolle lancering SpaceX-raket of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV