Zien: Burgemeester Steenbergen bedankt jongeren in videoclip lokale rapper

Zien: Burgemeester Steenbergen bedankt jongeren in videoclip lokale rapper

Zien: Burgemeester <em>Steenbergen</em> bedankt jongeren in videoclip lokale rapper Jongeren hebben zich over het algemeen erg goed weten te houden aan de coronamaatregelen. De burgemeester van Steenbergen bedankte de jongeren daarom wel op een hele bijzondere manier. Hij is namelijk te zien in de videoclip van een lokale rapper. Bekijk de beelden van Hart van Nederland over de burgemeester van Steenbergen hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Beau gemist? Burgemeester Aboutaleb vertrouwt zijn stad op juiste naleving maatregelen Bekijk deze video » Video: burgemeester Maastricht: ''Winkelen mag weer over de grens met België'' Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Burgemeester Steenbergen bedankt jongeren in videoclip lokale rapper

Jongeren hebben zich over het algemeen erg goed weten te houden aan de coronamaatregelen. De burgemeester van Steenbergen bedankte de jongeren daarom wel op een hele bijzondere manier. Hij is namelijk te zien in de videoclip van een lokale rapper.

Bekijk de beelden van Hart van Nederland over de burgemeester van Steenbergen hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Burgemeester Steenbergen bedankt jongeren in videoclip lokale rapper of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV