WNL Op Zondag: Mona Keijzer: ''Ga naar het terras. Help die lokale ondernemer!''

WNL Op Zondag: Mona Keijzer: ''Ga naar het terras. Help die lokale ondernemer!''

Hieronder zie je het fragment uit WNL Op Zondag. Je kunt hier ook de hele aflevering van WNL Op Zondag terugkijken.

Maandag 1 juni gaan de terrassen in Nederland weer open. Volgens staatssecretaris van Economische Zaken Mona Keijzer moeten we daar vooral met zijn allen gebruik van maken. Zo steunen we volgens haar het beste de lokale ondernemingen.

Bekijk het hele item van Mona Keijzer in de video hieronder. WNL op Zondag is elke zondag om 09.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv.

<em>WNL Op Zondag</em>: Mona Keijzer: ''Ga naar het terras. Help die lokale ondernemer!'' Hieronder zie je het fragment uit WNL Op Zondag. Je kunt hier ook de hele aflevering van WNL Op Zondag terugkijken. Maandag 1 juni gaan de terrassen in Nederland weer open. Volgens staatssecretaris van Economische Zaken Mona Keijzer moeten we daar vooral met zijn allen gebruik van maken. Zo steunen we volgens haar het beste de lokale ondernemingen. Bekijk het hele item van Mona Keijzer in de video hieronder. WNL op Zondag is elke zondag om 09.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv. Goedemorgen Nederland: Mona Keijzer "heel verdrietig" om heftige maatregel Bekijk deze video » Video: dit drinken Wopke Hoekstra en Mona Keijzer maandag op het terras Bekijk deze video »
Entertainment :
WNL Op Zondag: Mona Keijzer: ''Ga naar het terras. Help die lokale ondernemer!''

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op WNL Op Zondag: Mona Keijzer: ''Ga naar het terras. Help die lokale ondernemer!'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV