Terugkijken: Crew Dragon (SpaceX) komt aan bij ruimtestation ISS

Terugkijken: Crew Dragon (SpaceX) komt aan bij ruimtestation ISS

Terugkijken: <em>Crew Dragon</em> (SpaceX) komt aan bij ruimtestation <em>ISS</em> Bekijk de koppeling van de SpaceX-capsule hierboven terug. Zaterdagavond is de Crew Dragon, de eerste commerciële raket die naar de ruimte zou gaan, gelanceert in Florida. Bijna 19 uur later is de capsule met de twee astronauten gekoppeld aan het ISS. Bekijk de koppeling hierboven terug. Je kunt de lancering van Crew Dragon terugkijken op Gids.tv. Elon MuskSpaceX-oprichter Elon Musk gaf vanochtend (Nederlandse tijd) een speech waarin hij geëmotioneerd terugblikt op de lancering: "Het is eerlijk gezegd lastig om te praten. Ik ben overmand door emoties." Bekijk ook Pete Hoekstra over lancering SpaceX-raket: "We hebben het samen gedaan" (Op1) Bekijk deze video » Zien: SpaceX raket van Elon Musk gespot boven Nederland Bekijk deze video » Emotionele speech Elon Musk over succesvolle lancering SpaceX-raket Bekijk deze video » Bekijk de koppeling van de SpaceX-capsule Crew Dragon hierboven terug. Volg alle ontwikkelingen, nieuws en video's rond SpaceX in het dossier van Gids.tv.
Nieuws :
Terugkijken: Crew Dragon (SpaceX) komt aan bij ruimtestation ISS

Bekijk de koppeling van de SpaceX-capsule hierboven terug.

Zaterdagavond is de Crew Dragon, de eerste commerciële raket die naar de ruimte zou gaan, gelanceert in Florida. Bijna 19 uur later is de capsule met de twee astronauten gekoppeld aan het ISS. Bekijk de koppeling hierboven terug.

Je kunt de lancering van Crew Dragon terugkijken op Gids.tv.

Elon Musk
SpaceX-oprichter Elon Musk gaf vanochtend (Nederlandse tijd) een speech waarin hij geëmotioneerd terugblikt op de lancering: "Het is eerlijk gezegd lastig om te praten. Ik ben overmand door emoties."

Bekijk de koppeling van de SpaceX-capsule Crew Dragon hierboven terug. Volg alle ontwikkelingen, nieuws en video's rond SpaceX in het dossier van Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: Crew Dragon (SpaceX) komt aan bij ruimtestation ISS of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV