Selma Omari over breuk met Boef: "Een beetje uit elkaar gegroeid."

Selma Omari over breuk met Boef: "Een beetje uit elkaar gegroeid."

Het Jeugdjournaal gaat regelmatig met Bekende Nederlanders op pad, waarin er wel eens interessante uitspraken worden gedaan. Deze keer gingen ze op bezoek bij influencer Selma Omari.

Nog geen twee jaar geleden werkte Omari nog bij een ijssalon. Nu heeft zij haar eerste plaat gemaakt, heeft ze een succesvol social media-netwerk en is ze bekend als de "ex van Boef".

<em>Selma Omari</em> over breuk met <em>Boef</em>: &quot;Een beetje uit elkaar gegroeid.&quot; Het Jeugdjournaal gaat regelmatig met Bekende Nederlanders op pad, waarin er wel eens interessante uitspraken worden gedaan. Deze keer gingen ze op bezoek bij influencer Selma Omari. Nog geen twee jaar geleden werkte Omari nog bij een ijssalon. Nu heeft zij haar eerste plaat gemaakt, heeft ze een succesvol social media-netwerk en is ze bekend als de "ex van Boef". BoefOver die breuk spreekt ze ook met verslaggever Noortje: "Ik had de vraag wel verwacht. Het was hardstikke leuk en je houdt heel erg van elkaar. Maar dan kom je er toch achter dat je allebei een andere kijk hebt op het leven. Je hebt dan het idee dat je niet meer zo goed bij elkaar past. Een beetje uit elkaar gegroeid." Haar nieuwe plaat Allang gaat niet over Boef: "Ik denk niet dat het op één persoon gefocust is, maar ik begrijp wel dat mensen dat denken." Bekijk ook Stapelverliefde rapper Boef koopt Mercedes voor verjaardag vriendin Bekijk deze video » Relatie tussen rapper Boef en verloofde Selma Omari is over Bekijk deze video » Rapper Boef eerlijk in Q&A: "Weet niet of ik over 5 jaar nog rap" Bekijk deze video » Bekijk het complete interview met Selma Omari hierboven.
Show :
Selma Omari over breuk met Boef: "Een beetje uit elkaar gegroeid."

Boef
Over die breuk spreekt ze ook met verslaggever Noortje: "Ik had de vraag wel verwacht. Het was hardstikke leuk en je houdt heel erg van elkaar. Maar dan kom je er toch achter dat je allebei een andere kijk hebt op het leven. Je hebt dan het idee dat je niet meer zo goed bij elkaar past. Een beetje uit elkaar gegroeid."

Haar nieuwe plaat Allang gaat niet over Boef: "Ik denk niet dat het op één persoon gefocust is, maar ik begrijp wel dat mensen dat denken."

Bekijk het complete interview met Selma Omari hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Selma Omari over breuk met Boef: "Een beetje uit elkaar gegroeid." of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV