Eurovisie Songfestival: dit zijn de 10 meest beluisterde nummers uit mei

Eurovisie Songfestival: dit zijn de 10 meest beluisterde nummers uit mei

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Elke maand stelt de redactie van het Songfestival een video samen met de meest bekeken nummers op het officiële Eurovisie Songfestival YouTube-kanaal. Little Big en Netta blijven ook in mei een groot aantal views verzamelen. Bekijk de hele top 10 in de video hieronder.

Wil je de liveshow opnieuw bekijken? Je kunt Eurovision: Europe Shine a Light terugkijken bij Gids.tv.

<em>Eurovisie Songfestival</em>: dit zijn de 10 meest beluisterde nummers uit mei Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Elke maand stelt de redactie van het Songfestival een video samen met de meest bekeken nummers op het officiële Eurovisie Songfestival YouTube-kanaal. Little Big en Netta blijven ook in mei een groot aantal views verzamelen. Bekijk de hele top 10 in de video hieronder. Wil je de liveshow opnieuw bekijken? Je kunt Eurovision: Europe Shine a Light terugkijken bij Gids.tv. Zien: Tiktok-video van IJslandse inzending voor het Songfestival gaat viral Bekijk deze video » Netflix in juni: The Sinner & Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga Bekijk deze video »
Songfestival :
Eurovisie Songfestival: dit zijn de 10 meest beluisterde nummers uit mei

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Eurovisie Songfestival: dit zijn de 10 meest beluisterde nummers uit mei of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV