Zien: Thomas Berge wordt stiekem gefilmd tijdens het repeteren

Zien: Thomas Berge wordt stiekem gefilmd tijdens het repeteren

Chiel Ottink, beter bekend als Thomas Berge, was afgelopen vrijdag druk bezig met repeteren voor de experience shows. De Haaksbergse zanger had niet door dat hij gefilmd werd terwijl hij het nummer I Want to Know What Love Is zong. Blijkbaar vond Thomas het niet erg, want hij plaatste daarna trots de video op Instagram.

Bekijk de beelden van de repeterende zanger in de video hieronder. Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Zien: <em>Thomas Berge</em> wordt stiekem gefilmd tijdens het repeteren Chiel Ottink, beter bekend als Thomas Berge, was afgelopen vrijdag druk bezig met repeteren voor de experience shows. De Haaksbergse zanger had niet door dat hij gefilmd werd terwijl hij het nummer I Want to Know What Love Is zong. Blijkbaar vond Thomas het niet erg, want hij plaatste daarna trots de video op Instagram. Bekijk de beelden van de repeterende zanger in de video hieronder. Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Leco van Zadelhoff over witte tanden BN'ers: 'Door facings en bleken' Bekijk deze video » Zien: Thomas Berge zingt 'Arcade' tijdens het Beste Zangers Songfestival Bekijk deze video »
Amusement :
Zien: Thomas Berge wordt stiekem gefilmd tijdens het repeteren

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Thomas Berge wordt stiekem gefilmd tijdens het repeteren of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV