Zien: 1500 mensen keken naar de eerste 'Online Improv Show' van de Lama's

Zien: 1500 mensen keken naar de eerste 'Online Improv Show' van de Lama's

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Tijl Beckand, Ruben Nicolai en Ruben van der Meer hadden al een Youtube-hit te pakken met Quarantaine TV, waarin ze hun volgers entertainden met video’s vanuit huis. Maar dit bleek nog niet alles..

1500 online kijkers
Donderdagavond 28 mei gaven de ex-Lama's een heuse show voor een select groepje kijkers. Ze creëerden een zo écht mogelijke avond met inloop, pauze en stoelen op de eerste rij. Helemaal volgens de regels van het RIVM. 1500 mensen kochten een kaartje en keken naar het digitale theaterstuk.

Bekijk hieronder de eerste beelden van de grote 'Online Improv Show' in de video van Tijl Beckand.

Zien: 1500 mensen keken naar de eerste 'Online Improv Show' van <em>de Lama's</em> Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Tijl Beckand, Ruben Nicolai en Ruben van der Meer hadden al een Youtube-hit te pakken met Quarantaine TV, waarin ze hun volgers entertainden met video’s vanuit huis. Maar dit bleek nog niet alles.. 1500 online kijkersDonderdagavond 28 mei gaven de ex-Lama's een heuse show voor een select groepje kijkers. Ze creëerden een zo écht mogelijke avond met inloop, pauze en stoelen op de eerste rij. Helemaal volgens de regels van het RIVM. 1500 mensen kochten een kaartje en keken naar het digitale theaterstuk. Bekijk hieronder de eerste beelden van de grote 'Online Improv Show' in de video van Tijl Beckand. Video: Lama's maken opnieuw hilarische Quarantaine TV vanuit huis Bekijk deze video » Zien: Ex-Lama Tijl Beckand heeft het coronavirus Bekijk deze video »
Amusement :
Zien: 1500 mensen keken naar de eerste 'Online Improv Show' van de Lama's

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: 1500 mensen keken naar de eerste 'Online Improv Show' van de Lama's of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV