Video: Gordon over zijn restaurant The Burger Room: ''Het is een trieste bedoeling''

Video: Gordon over zijn restaurant The Burger Room: ''Het is een trieste bedoeling''

Goed nieuws voor Gordon! Het restaurant 'The Burger Room' mag maandag weer open. Op Instagram vertelt de zanger dat hij er alles aan doet om zijn gasten en personeel veilig te houden. Zo staan alle tafels uit elkaar waardoor het er nu een beetje kaal uitziet. ''Het is een trieste bedoeling, maar dit is de realiteit mensen.'', aldus de zanger op Instagram.

Bekijk hieronder de hele video van Gordon op Instagram. Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Video: <em>Gordon</em> over zijn restaurant <em>The Burger Room</em>: ''Het is een trieste bedoeling'' Goed nieuws voor Gordon! Het restaurant 'The Burger Room' mag maandag weer open. Op Instagram vertelt de zanger dat hij er alles aan doet om zijn gasten en personeel veilig te houden. Zo staan alle tafels uit elkaar waardoor het er nu een beetje kaal uitziet. ''Het is een trieste bedoeling, maar dit is de realiteit mensen.'', aldus de zanger op Instagram. Bekijk hieronder de hele video van Gordon op Instagram. Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. RTL Boulevard: Deze bekende Nederlanders zochten liefde in een tv-programma Bekijk deze video » Video: Gordon speelt tafeltennis op hoge hakken Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Gordon over zijn restaurant The Burger Room: ''Het is een trieste bedoeling''

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Gordon over zijn restaurant The Burger Room: ''Het is een trieste bedoeling'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV