Zien: Sterren uit binnen- en buitenland maken zich druk om George Floyd

Zien: Sterren uit binnen- en buitenland maken zich druk om George Floyd

De moord op George Floyd in het Amerikaanse Minneaopolis is een van de meestbesproken onderwerpen van deze week. Ook de vele celebrity's in Amerika maken zich zorgen over de ontwikkeling. RTL Boulevard zet een aantal van de celeb-reacties op een rij. Zo komen Billie Eilish, Kim Kardashian, Arianda Grande en Songfestival-winnaar Duncan Laurence op social media in actie.

Zien: Sterren uit binnen- en buitenland maken zich druk om <em>George Floyd</em> De moord op George Floyd in het Amerikaanse Minneaopolis is een van de meestbesproken onderwerpen van deze week. Ook de vele celebrity's in Amerika maken zich zorgen over de ontwikkeling. RTL Boulevard zet een aantal van de celeb-reacties op een rij. Zo komen Billie Eilish, Kim Kardashian, Arianda Grande en Songfestival-winnaar Duncan Laurence op social media in actie. Bekijk de reacties van celebs op de moord op George Floyd hierboven. Minneapolis: Zo worden rustige demonstraties overschaduwd door rellen Bekijk deze video » Op1: Ambassadeur Pete Hoekstra schok hevig van moord op George Floyd Bekijk deze video » Hoofdkantoor CNN aangevallen door boze demonstranten in Verenigde Staten Bekijk deze video »
Show :
Zien: Sterren uit binnen- en buitenland maken zich druk om George Floyd

Bekijk de reacties van celebs op de moord op George Floyd hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Sterren uit binnen- en buitenland maken zich druk om George Floyd of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV