Video: Gerard Joling wil ook wel in het circus werken

Video: Gerard Joling wil ook wel in het circus werken

In onderstaande video van Instagram zien we dat Gerard Joling aan het jongleren is terwijl hij enthousiast wordt aangemoedigd door zijn toeschouwers. “Ik kan altijd nog hij het circus werken”, schrijft de zanger bij de hilarische video.

Video: <em>Gerard Joling</em> wil ook wel in het circus werken In onderstaande video van Instagram zien we dat Gerard Joling aan het jongleren is terwijl hij enthousiast wordt aangemoedigd door zijn toeschouwers. “Ik kan altijd nog hij het circus werken”, schrijft de zanger bij de hilarische video. Bekijk de video van de Instagram van Gerard Joling hierboven. Gerard Joling kraakt cover-artiest af: "Een paar zanglessen nemen" Bekijk deze video » Nieuwe vlog Gerard Joling: Voorjaarsschoonmaak en middagje varen Bekijk deze video » Doodsbange Gerard Joling piekert over huidkanker, bekijk beelden bij de dokter Bekijk deze video »
Show :
Video: Gerard Joling wil ook wel in het circus werken

Bekijk de video van de Instagram van Gerard Joling hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Gerard Joling wil ook wel in het circus werken of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV