Video: Zo beleven voetbalfans in Europa de wedstrijden van hun club

Video: Zo beleven voetbalfans in Europa de wedstrijden van hun club

Video: Zo beleven <em>voetbalfans</em> in Europa de wedstrijden van hun club Op verschillende plaatsen in Europa wordt weer gevoetbald. In Oostenrijk wordt de beker uitgereikt, waarbij de spelers op anderhalve meter de beker mogen ontvangen. In Hongarije en Bulgarije hebben fans ook een aparte manier gevonden om het voetbal te kunnen volgen. Bekijk de fragmenten uit de buitenlandse competities via NOS Sport hierboven. Bekijk ook Zien: Cristiano Ronaldo maakt indruk op training Juventus met briljante bal Bekijk deze video » Voetballen kan volgens KNVB-arts prima: "Minder contact dan gedacht" (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Video: Zo beleven voetbalfans in Europa de wedstrijden van hun club

Op verschillende plaatsen in Europa wordt weer gevoetbald. In Oostenrijk wordt de beker uitgereikt, waarbij de spelers op anderhalve meter de beker mogen ontvangen. In Hongarije en Bulgarije hebben fans ook een aparte manier gevonden om het voetbal te kunnen volgen.

Bekijk de fragmenten uit de buitenlandse competities via NOS Sport hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Zo beleven voetbalfans in Europa de wedstrijden van hun club of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV