Studio Sport: Komt er een Olympische Spelen zonder publiek? (video)

Studio Sport: Komt er een Olympische Spelen zonder publiek? (video)

De Olympische Spelen van 2020 in Tokyo werden in april officieel verplaatst naar 2021. Hoe gaan deze Spelen eruit zien?

Volgens Chef de Mission Maurits Hendriks worden alle scenario's op dit moment besproken, zo meldt hij bij Studio Sport zondagavond: "Er zijn heel veel verschillende scenario's. Het kan ook zijn dat het helemaal niet doorgaat. Het kan zijn dat er alleen Japans publiek bij is. We maken het van dichtbij mee."

<em>Studio Sport</em>: Komt er een <em>Olympische Spelen</em> zonder publiek? (video) De Olympische Spelen van 2020 in Tokyo werden in april officieel verplaatst naar 2021. Hoe gaan deze Spelen eruit zien? Volgens Chef de Mission Maurits Hendriks worden alle scenario's op dit moment besproken, zo meldt hij bij Studio Sport zondagavond: "Er zijn heel veel verschillende scenario's. Het kan ook zijn dat het helemaal niet doorgaat. Het kan zijn dat er alleen Japans publiek bij is. We maken het van dichtbij mee." Bekijk het interview met Maurits Hendriks hierboven. Bekijk ook Bureau Sport: altijd vrolijke Churandy Martina scheldt in het Papiaments Bekijk deze video » Zien: Nederlands honkbalteam dreigt Olympische Spelen te missen door corona Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Studio Sport: Komt er een Olympische Spelen zonder publiek? (video)

Bekijk het interview met Maurits Hendriks hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Studio Sport: Komt er een Olympische Spelen zonder publiek? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV