Zien: Ondernemers klaar voor de grote horeca-heropening van "1 juno"

Zien: Ondernemers klaar voor de grote horeca-heropening van "1 juno"

Op maandag 1 juni (juno) is het zover: dan mogen we eindelijk weer naar het terras en uit eten! Horecaondernemers door het hele land kunnen niet wachten totdat ze weer gasten mogen voorzien van een hapje of drankje. Terwijl sommige restaurants met wat moeite nog maar zes mensen kwijt kunnen, zijn andere ondernemers bezig een aantal terrassen op hoogte te creëeren.

Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder.

Zien: Ondernemers klaar voor de grote <em>horeca-heropening</em> van &quot;1 juno&quot; Op maandag 1 juni (juno) is het zover: dan mogen we eindelijk weer naar het terras en uit eten! Horecaondernemers door het hele land kunnen niet wachten totdat ze weer gasten mogen voorzien van een hapje of drankje. Terwijl sommige restaurants met wat moeite nog maar zes mensen kwijt kunnen, zijn andere ondernemers bezig een aantal terrassen op hoogte te creëeren. Bekijk ook PowNed-verslaggever Mark Baanders lapt regels aan zijn laars en duikt de kroeg in Bekijk deze video » Zien: Nicolette van Dam enthousiast over heropening terras Brasserie van Dam Bekijk deze video » Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder.
Nieuws :
Zien: Ondernemers klaar voor de grote horeca-heropening van "1 juno"
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Ondernemers klaar voor de grote horeca-heropening van "1 juno" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV