Viral: Kees kan niet uit het water komen (video)

Viral: Kees kan niet uit het water komen (video)

Viral: <em>Kees</em> kan niet uit het water komen (video) Deze video gaat op deze Eerste Pinksterdag viraal: De fanatieke zwemmer Kees wil graag het water uit en de brug op. Na wat stuntelen lijkt dat te lukken, maar door zijn eigen evenwichtsproblemen valt hij net zo snel het water weer in. Voor de fans van "Jeroen, niet doen!" is deze video een aanrader. Bekijk de viral video (via Dumpert) hierboven. Zien: Tiktok-video van IJslandse inzending voor het Songfestival gaat viral Bekijk deze video » FHM: Sylvana Ijsselmuiden mooiste vrouw van Nederland, bekijk de sexy fotoshoot Bekijk deze video » Video: 'Opa Gerrit' gaat viral en wint award voor beste TikTok'er Bekijk deze video »
Viral :
Viral: Kees kan niet uit het water komen (video)

Deze video gaat op deze Eerste Pinksterdag viraal: De fanatieke zwemmer Kees wil graag het water uit en de brug op. Na wat stuntelen lijkt dat te lukken, maar door zijn eigen evenwichtsproblemen valt hij net zo snel het water weer in. Voor de fans van "Jeroen, niet doen!" is deze video een aanrader.

Bekijk de viral video (via Dumpert) hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Viral: Kees kan niet uit het water komen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV