Huisarts Angela van Uden: "Het was de eerste dagen bijzonder onduidelijk" (Op1)

Huisarts Angela van Uden: "Het was de eerste dagen bijzonder onduidelijk" (Op1)

<em>Huisarts</em> Angela van Uden: &quot;Het was de eerste dagen bijzonder onduidelijk&quot; (<em>Op1</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van de thema-uitzending van Op1 op zondag 31 mei. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 30 mei terugkijken. De Brabantse huisarts Angela van Uden was veelvuldig te zien in de uitzendingen van Frontberichten. Ze zag in januari van dit jaar al coronapatiënten binnendruppelen. "De familie van mijn eerste patiënt belde vanuit het ziekenhuis dat het niet goed ging. Ik wist natuurlijk van niets, dus ben er in mijn gewone kloffie naar binnen gegaan." "Er was de eerste dagen nog heel erg onduidelijk. Ik had niets door en heb ontzettend dichtbij haar gehangen. Later kreeg ik te horen dat ze in het ziekenhuis getest was. We waren nog heel erg naïef. Op dat moment hebben ik bij een bouwmarkt alle pakken en vuurwerkbrillen opgekocht." Bekijk het gesprek met Angela van Uden in Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending van Op1 Vanavond in Op1 een speciale uitzending over Frontberichten Bekijk deze video » Huisarts Angela van Uden: "Het was de eerste dagen bijzonder onduidelijk" (Op1) Bekijk deze video » Op1: Elsje Kuik werkt al maanden bijna onafgebroken: "Het is beangstigend" Bekijk deze video » Marco Goeijenbier blij met covidstraat Erasmus MC: "Het geeft rust" (Op1) Bekijk deze video » Op1: Overledenenverzorger Miranda Morelli zag haar werk als oorlogsgebied Bekijk deze video » Op1: Verpleegkundige Judith Kruizenga kwam elke dag in andere wereld Bekijk deze video »
Talkshow :
Huisarts Angela van Uden: "Het was de eerste dagen bijzonder onduidelijk" (Op1)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van de thema-uitzending van Op1 op zondag 31 mei. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 30 mei terugkijken.

De Brabantse huisarts Angela van Uden was veelvuldig te zien in de uitzendingen van Frontberichten. Ze zag in januari van dit jaar al coronapatiënten binnendruppelen.

"De familie van mijn eerste patiënt belde vanuit het ziekenhuis dat het niet goed ging. Ik wist natuurlijk van niets, dus ben er in mijn gewone kloffie naar binnen gegaan."

"Er was de eerste dagen nog heel erg onduidelijk. Ik had niets door en heb ontzettend dichtbij haar gehangen. Later kreeg ik te horen dat ze in het ziekenhuis getest was. We waren nog heel erg naïef. Op dat moment hebben ik bij een bouwmarkt alle pakken en vuurwerkbrillen opgekocht."

Bekijk het gesprek met Angela van Uden in Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Alle fragmenten uit deze uitzending van Op1

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Huisarts Angela van Uden: "Het was de eerste dagen bijzonder onduidelijk" (Op1) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV