Op1: Elsje Kuik werkt al maanden bijna onafgebroken: "Het is beangstigend"

Op1: Elsje Kuik werkt al maanden bijna onafgebroken: "Het is beangstigend"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van de thema-uitzending van Op1 op zondag 31 mei. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 31 mei terugkijken.

Elsje Kuik is woonbegeleidster in de gehandicaptenzorg. Ze werkt al maanden bijna onafgebroken in het huis, om er te zijn voor haar bewoners: "Het idee er iemand ziek zou worden, dat is zo beangstigend. Ze kunnen niet 2 weken op een kamer blijven, ze kunnen ons onder die beschermende kleding niet herkennen."

Alle fragmenten uit deze uitzending van Op1

Bekijk het gesprek met Elsje Kuik in Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Op1: <em>Elsje Kuik</em> werkt al maanden bijna onafgebroken: &quot;Het is beangstigend&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van de thema-uitzending van Op1 op zondag 31 mei. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 31 mei terugkijken. Elsje Kuik is woonbegeleidster in de gehandicaptenzorg. Ze werkt al maanden bijna onafgebroken in het huis, om er te zijn voor haar bewoners: "Het idee er iemand ziek zou worden, dat is zo beangstigend. Ze kunnen niet 2 weken op een kamer blijven, ze kunnen ons onder die beschermende kleding niet herkennen." Alle fragmenten uit deze uitzending van Op1 Vanavond in Op1 een speciale uitzending over Frontberichten Bekijk deze video » Huisarts Angela van Uden: "Het was de eerste dagen bijzonder onduidelijk" (Op1) Bekijk deze video » Op1: Elsje Kuik werkt al maanden bijna onafgebroken: "Het is beangstigend" Bekijk deze video » Marco Goeijenbier blij met covidstraat Erasmus MC: "Het geeft rust" (Op1) Bekijk deze video » Op1: Overledenenverzorger Miranda Morelli zag haar werk als oorlogsgebied Bekijk deze video » Op1: Verpleegkundige Judith Kruizenga kwam elke dag in andere wereld Bekijk deze video » Bekijk het gesprek met Elsje Kuik in Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Elsje Kuik werkt al maanden bijna onafgebroken: "Het is beangstigend"
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1: Elsje Kuik werkt al maanden bijna onafgebroken: "Het is beangstigend" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV