Op1: Overledenenverzorger Miranda Morelli zag haar werk als oorlogsgebied

Op1: Overledenenverzorger Miranda Morelli zag haar werk als oorlogsgebied

<em>Op1</em>: Overledenenverzorger <em>Miranda Morelli</em> zag haar werk als oorlogsgebied Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van de thema-uitzending van Op1 op zondag 31 mei. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 31 mei terugkijken. Miranda Morelli is de overledenenverzorger die regelmatig te zien was in het programma Frontberichten. Ze spreekt over haar werk als oorlogsgebied tijdens de coronacrisis: "Terwijl ik aan het werk was met een overledene, werd ik al opgeroepen om naar de volgende afdeling te gaan. Het bleef eigenlijk constant doorgaan. Er was geen adempauze." Alle fragmenten uit deze uitzending van Op1 Vanavond in Op1 een speciale uitzending over Frontberichten Bekijk deze video » Huisarts Angela van Uden: "Het was de eerste dagen bijzonder onduidelijk" (Op1) Bekijk deze video » Op1: Elsje Kuik werkt al maanden bijna onafgebroken: "Het is beangstigend" Bekijk deze video » Marco Goeijenbier blij met covidstraat Erasmus MC: "Het geeft rust" (Op1) Bekijk deze video » Op1: Overledenenverzorger Miranda Morelli zag haar werk als oorlogsgebied Bekijk deze video » Op1: Verpleegkundige Judith Kruizenga kwam elke dag in andere wereld Bekijk deze video » Bekijk het gesprek met Miranda Morelli in Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Overledenenverzorger Miranda Morelli zag haar werk als oorlogsgebied

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van de thema-uitzending van Op1 op zondag 31 mei. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 31 mei terugkijken.

Miranda Morelli is de overledenenverzorger die regelmatig te zien was in het programma Frontberichten. Ze spreekt over haar werk als oorlogsgebied tijdens de coronacrisis: "Terwijl ik aan het werk was met een overledene, werd ik al opgeroepen om naar de volgende afdeling te gaan. Het bleef eigenlijk constant doorgaan. Er was geen adempauze."

Alle fragmenten uit deze uitzending van Op1

Bekijk het gesprek met Miranda Morelli in Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: Overledenenverzorger Miranda Morelli zag haar werk als oorlogsgebied of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV