Zien: Spectaculaire finish bij NASCAR Bristol, Brad Keselowski wint

Zien: Spectaculaire finish bij NASCAR Bristol, Brad Keselowski wint

Een van de weinige sporten die nog doorgaan in deze coronatijd zijn de NASCAR-races. Dat levert het nodige spektakel op, vooral in de laatste rondjes. Waar er twee vechten om een been, gaat de derde er mee heen. Het is Brad Keselowski die uiteindelijk de race wint. Chase Elliot en Joey Logano vallen door een botsing buiten de top-20.

Zien: Spectaculaire <em>finish</em> bij <em>NASCAR Bristol</em>, Brad Keselowski wint Een van de weinige sporten die nog doorgaan in deze coronatijd zijn de NASCAR-races. Dat levert het nodige spektakel op, vooral in de laatste rondjes. Waar er twee vechten om een been, gaat de derde er mee heen. Het is Brad Keselowski die uiteindelijk de race wint. Chase Elliot en Joey Logano vallen door een botsing buiten de top-20. Bekijk de spectaculaire finish van NASCAR Bristol hierboven. NASCAR: Kevin Harvick wint in Indianapolis Bekijk deze video » Zien: Donald Trump crosst over Daytona 500-circuit met The Beast Bekijk deze video »
Autosport :
Zien: Spectaculaire finish bij NASCAR Bristol, Brad Keselowski wint

Bekijk de spectaculaire finish van NASCAR Bristol hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Spectaculaire finish bij NASCAR Bristol, Brad Keselowski wint of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV