Schokkende beelden: vrachtwagen rijdt met hoge snelheid in op demonstranten in Minneapolis

Schokkende beelden: vrachtwagen rijdt met hoge snelheid in op demonstranten in Minneapolis

Minneapolis komt de laatste dagen veel in het nieuws vanwege de protesten tegen racisme in Amerika. Aanleiding is de vreselijke dood van George Floyd eerder deze maand. Tijdens een van deze demonstraties reed een vrachtwagen met hoge snelheid in op de mensenmassa.

Heftige beelden
Voor zover bekend kon iedereen zich tijdig uit de voeten maken en lijken er geen gewonden te zijn gevallen onder de betogers. De chauffeur is kort daarop gearresteerd en naar het ziekenhuis gebracht. Hij raakte gewond, maar is niet in levensgevaar, zo meldt de NOS. Er wordt nog onderzocht hoe de truck op de snelweg kon komen.

Bekijk de beelden van de beveiligingscamera en omstanders in de video van de NOS hieronder.

<em>Schokkende beelden</em>: vrachtwagen rijdt met hoge snelheid in op demonstranten in <em>Minneapolis</em> Minneapolis komt de laatste dagen veel in het nieuws vanwege de protesten tegen racisme in Amerika. Aanleiding is de vreselijke dood van George Floyd eerder deze maand. Tijdens een van deze demonstraties reed een vrachtwagen met hoge snelheid in op de mensenmassa. Heftige beeldenVoor zover bekend kon iedereen zich tijdig uit de voeten maken en lijken er geen gewonden te zijn gevallen onder de betogers. De chauffeur is kort daarop gearresteerd en naar het ziekenhuis gebracht. Hij raakte gewond, maar is niet in levensgevaar, zo meldt de NOS. Er wordt nog onderzocht hoe de truck op de snelweg kon komen. Bekijk de beelden van de beveiligingscamera en omstanders in de video van de NOS hieronder. Andrew Makkinga in Talkshow M: "Eén op de duizend zwarte mannen loopt kans om te sterven door politiekogel" Bekijk deze video » Op1 gemist? Mensen van kleur vijf keer zo vaak slachtoffer van politiegeweld in Amerika Bekijk deze video »
Entertainment :
Schokkende beelden: vrachtwagen rijdt met hoge snelheid in op demonstranten in Minneapolis

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Schokkende beelden: vrachtwagen rijdt met hoge snelheid in op demonstranten in Minneapolis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV