Tokidoki: Paulien Cornelisse praat met dronken 'loonslaven' in Japan

Tokidoki: Paulien Cornelisse praat met dronken 'loonslaven' in Japan

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Tokidoki op 31 mei. Je kunt hier ook de hele aflevering over 'Tatemae' terugkijken.

In Tokidoki, een Japans woord dat 'soms' betekent, gaat Paulien Cornelisse op onderzoek uit in Japan. In de teaser voor de komende aflevering maakt ze kennis met de dronken 'salarymen'. Dit zijn Japanse mannen die ''gewoon drinken en gaan''. Hierdoor gaat hun sociale masker af en blijft de 'honne', het recht uit je hart spreken, over.

Bekijk het fragment uit Tokidoki in de video hieronder.

'Tokidoki' gemist? Je kunt dan de leukste fragmenten en alle uitzendingen van Tokidoki terugkijken bij Gids.tv.

<em>Tokidoki</em>: Paulien Cornelisse praat met dronken 'loonslaven' in Japan Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Tokidoki op 31 mei. Je kunt hier ook de hele aflevering over 'Tatemae' terugkijken. In Tokidoki, een Japans woord dat 'soms' betekent, gaat Paulien Cornelisse op onderzoek uit in Japan. In de teaser voor de komende aflevering maakt ze kennis met de dronken 'salarymen'. Dit zijn Japanse mannen die ''gewoon drinken en gaan''. Hierdoor gaat hun sociale masker af en blijft de 'honne', het recht uit je hart spreken, over. Bekijk het fragment uit Tokidoki in de video hieronder. 'Tokidoki' gemist? Je kunt dan de leukste fragmenten en alle uitzendingen van Tokidoki terugkijken bij Gids.tv. Paulien Cornelisse ontmoet theeceremoniemeester in Tokidoki: ‘Optreden Carré was relaxter’ Bekijk deze video » Tokidoki: Paulien Cornelisse krijgt etiquettecursus in Japan Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tokidoki: Paulien Cornelisse praat met dronken 'loonslaven' in Japan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV