Zien: Thierry Baudet over Antifa: ''We zien al jaren dat geweld vanuit links wordt toegestaan''

Zien: Thierry Baudet over Antifa: ''We zien al jaren dat geweld vanuit links wordt toegestaan''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Goedemorgen Nederland op 1 juni. Je kunt hier ook de hele uitzending terugkijken.

De Amerikaanse president Donald Trump bestempelt de protestbeweging Antifa als een ''binnenlandse terreurgroep''. Dit twitterde hij maandagochtend op Tweede Pinksterdag.

Thierry in Goedemorgen Nederland
Fractievoorzitter van Forum voor Democratie Thierry Baudet is het vanzelfsprekend met Trump eens. ''We zien al jaren dat geweld vanuit links wordt toegestaan'', aldus de politicus. Baudet is ervan overtuigd dat dit soort dingen vaker gebeuren aan de linker kant van het politieke spectrum.

Bekijk het fragment van Baudet in de video hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Zien: Thierry Baudet over Antifa: ''We zien al jaren dat <em>geweld vanuit links</em> wordt toegestaan'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Goedemorgen Nederland op 1 juni. Je kunt hier ook de hele uitzending terugkijken. De Amerikaanse president Donald Trump bestempelt de protestbeweging Antifa als een ''binnenlandse terreurgroep''. Dit twitterde hij maandagochtend op Tweede Pinksterdag. Thierry in Goedemorgen NederlandFractievoorzitter van Forum voor Democratie Thierry Baudet is het vanzelfsprekend met Trump eens. ''We zien al jaren dat geweld vanuit links wordt toegestaan'', aldus de politicus. Baudet is ervan overtuigd dat dit soort dingen vaker gebeuren aan de linker kant van het politieke spectrum. Bekijk het fragment van Baudet in de video hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv. Thierry Baudet aangepakt door Jaïr Ferwerda: "Is dat niet een beetje makkelijk?" Bekijk deze video » Zembla: onderzoek naar banden tussen Baudet en Kremlin Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Thierry Baudet over Antifa: ''We zien al jaren dat geweld vanuit links wordt toegestaan''

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Thierry Baudet over Antifa: ''We zien al jaren dat geweld vanuit links wordt toegestaan'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV