Zien: terrassen vol na heropening horeca

Zien: terrassen vol na heropening horeca

Horecaondernemers door het hele land mogen na elf weken eindelijk weer hun gasten voorzien van een hapje of drankje. Om 12:00 gingen verschillende musea, bioscopen en horecagelegenheden in Nederland weer open. De NOS was erbij om op verschillende plekken in het land verslag te doen.

Bekijk de livestream van de NOS in de video hieronder. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Zien: terrassen vol na heropening horeca Horecaondernemers door het hele land mogen na elf weken eindelijk weer hun gasten voorzien van een hapje of drankje. Om 12:00 gingen verschillende musea, bioscopen en horecagelegenheden in Nederland weer open. De NOS was erbij om op verschillende plekken in het land verslag te doen. Bekijk de livestream van de NOS in de video hieronder. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Zien: Ondernemers klaar voor de grote horeca-heropening van "1 juno" Bekijk deze video » Zien: Nicolette van Dam enthousiast over heropening terras Brasserie van Dam Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: terrassen vol na heropening horeca

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: terrassen vol na heropening horeca of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV