Goedemorgen Nederland: Thierry Baudet over testen: ''Dit is incompetentie van de regering''

Goedemorgen Nederland: Thierry Baudet over testen: ''Dit is incompetentie van de regering''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Goedemorgen Nederland op 1 juni. Je kunt hier ook de hele uitzending terugkijken.

Vanaf vandaag kan iedereen met klachten getest worden op het coronavirus. Thierry Baudet was te gast bij Goedemorgen Nederland van WNL om te praten over de nieuwe testkits. De fractievoorzitter van Forum voor Democratie vindt dat er ''belachelijk laat'' gehandeld is door de regering.

Bekijk het fragment van Baudet in de video hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv.

<em>Goedemorgen Nederland</em>: Thierry Baudet over testen: ''Dit is incompetentie van de regering'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Goedemorgen Nederland op 1 juni. Je kunt hier ook de hele uitzending terugkijken. Vanaf vandaag kan iedereen met klachten getest worden op het coronavirus. Thierry Baudet was te gast bij Goedemorgen Nederland van WNL om te praten over de nieuwe testkits. De fractievoorzitter van Forum voor Democratie vindt dat er ''belachelijk laat'' gehandeld is door de regering. Bekijk het fragment van Baudet in de video hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv. Thierry Baudet: "Honderdduizenden veilige mondkapjes niet gebruikt" (video) Bekijk deze video » Zien: Thierry Baudet over Antifa: ''We zien al jaren dat geweld vanuit links wordt toegestaan'' Bekijk deze video »
Nieuws :
Goedemorgen Nederland: Thierry Baudet over testen: ''Dit is incompetentie van de regering''

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Goedemorgen Nederland: Thierry Baudet over testen: ''Dit is incompetentie van de regering'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV