Ik weet er alles van!: Ruben Nicolai heeft inventieve oplossing voor 'coronaproof' publiek

Ik weet er alles van!: Ruben Nicolai heeft inventieve oplossing voor 'coronaproof' publiek

Vanaf 1 juni keert het programma Ik Weet Er Alles Van terug op televisie. Elke week staan dezelfde zes kandidaten centraal, die allemaal specialistische kennis hebben over een bepaald onderwerp.

''Er wordt veel gelachen!''
Presentator Ruben Nicolai stelt zich alvast even voor. De opnames zijn anders dan normaal, want alles moest volledig coronaproof. Bekijk de inventieve oplossingen van Ruben in de video hieronder.

Ik Weet Er Alles Van is elke maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Ik Weet Er Alles Van terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ik weet er alles van!</em>: Ruben Nicolai heeft inventieve oplossing voor 'coronaproof' publiek Vanaf 1 juni keert het programma Ik Weet Er Alles Van terug op televisie. Elke week staan dezelfde zes kandidaten centraal, die allemaal specialistische kennis hebben over een bepaald onderwerp. ''Er wordt veel gelachen!''Presentator Ruben Nicolai stelt zich alvast even voor. De opnames zijn anders dan normaal, want alles moest volledig coronaproof. Bekijk de inventieve oplossingen van Ruben in de video hieronder. Ik Weet Er Alles Van is elke maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Ik Weet Er Alles Van terugkijken bij Gids.tv. Ik Weet Er Alles Van!: figurant GTST heeft moeite met namen personages Bekijk deze video » RTL Boulevard: Ruben Nicolai legt maatregelen bij opnames Ik Weet Er Alles Van uit Bekijk deze video »
Amusement :
Ik weet er alles van!: Ruben Nicolai heeft inventieve oplossing voor 'coronaproof' publiek

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ik weet er alles van!: Ruben Nicolai heeft inventieve oplossing voor 'coronaproof' publiek of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV