Compilatie: Dit is hoe de terrassen volstroomden na 12:00

Compilatie: Dit is hoe de terrassen volstroomden na 12:00

<em>Compilatie:</em> Dit is hoe de terrassen volstroomden na 12:00 De terrassen en kroegen stroomden vandaag na 12:00 helemaal vol. Nadat de horeca maandenlang gesloten moest worden vanwege het coronavirus, was het vandaag tijd om deze gelegenheden langzaamaan te openen. Dat leverde op meerdere plekken in het land een drukte op. Bekijk de compilatie van NU.nl over de heropening van de horeca hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Video: Nicolette van Dam zorgt voor spectaculaire opening bij Brasserie van Dam Bekijk deze video » Video: Horeca voor het eerst in maanden weer geopend: Seizoen is geopend' Bekijk deze video »
Nieuws :
Compilatie: Dit is hoe de terrassen volstroomden na 12:00

De terrassen en kroegen stroomden vandaag na 12:00 helemaal vol. Nadat de horeca maandenlang gesloten moest worden vanwege het coronavirus, was het vandaag tijd om deze gelegenheden langzaamaan te openen. Dat leverde op meerdere plekken in het land een drukte op.

Bekijk de compilatie van NU.nl over de heropening van de horeca hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Compilatie: Dit is hoe de terrassen volstroomden na 12:00 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV