Talkshow M gemist? Natacha Harlequin over demonstraties in Amerika

Talkshow M gemist? Natacha Harlequin over demonstraties in Amerika

Talkshow <em>M</em> gemist? Natacha Harlequin over demonstraties in Amerika Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van M van maandag 1 juni. Je kunt hier ook de hele M-uitzending van 1 juni terugkijken. Al dagenlang zijn er rellen in Amerika na de dood van George Floyd. De man werd om het leven gebracht door een agent. Natacha Harlequin vertelt over de demonstraties in Amerika. "Ik denk dat deze gebeurtenis meer zal brengen, en met name als iedereen niet oordeelt of veroordeelt. Maar dat de betrokken agenten net als alle willekeurige andere verdachten voor een jury komen. Die politieagenten zijn in die zin dus niet anders." M is elke werkdag om 19:00 uur te zien op NPO1. M gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij gids.tv. Talkshow M: Douwe Bob zingt zijn versie van het prachtige nummer 'What a Wonderful World' Bekijk deze video » Talkshow M gemist? Twan Huys over demonstraties in de Verenigde Staten Bekijk deze video »
Talkshow :
Talkshow M gemist? Natacha Harlequin over demonstraties in Amerika

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van M van maandag 1 juni. Je kunt hier ook de hele M-uitzending van 1 juni terugkijken.

Al dagenlang zijn er rellen in Amerika na de dood van George Floyd. De man werd om het leven gebracht door een agent. Natacha Harlequin vertelt over de demonstraties in Amerika. "Ik denk dat deze gebeurtenis meer zal brengen, en met name als iedereen niet oordeelt of veroordeelt. Maar dat de betrokken agenten net als alle willekeurige andere verdachten voor een jury komen. Die politieagenten zijn in die zin dus niet anders."

M is elke werkdag om 19:00 uur te zien op NPO1. M gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Natacha Harlequin over demonstraties in Amerika of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV