Zien: Dam in Amsterdam overspoeld met demonstranten tegen politiegeweld VS

Zien: Dam in Amsterdam overspoeld met demonstranten tegen politiegeweld VS

Zien: <em>Dam in Amsterdam</em> overspoeld met demonstranten tegen politiegeweld VS In Amsterdam werd er vandaag (1 juni) vanaf 17:00 gedemonstreerd. De mensen demonstreren naar aanleiding van de dood van de zwarte Amerikaan George Floyd. De man werd om het leven gebracht door een agent. Zijn dood heeft over de hele wereld protesten doen oplaaien. Bekijk de hele video van AD Nieuws over de demonstraties in Amsterdam hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Thierry Baudet: ''Antiracisme-demonstraties lijken wel haat voor Nederlandse cultuur!'' Bekijk deze video » Zien: sfeerbeelden van de demonstratie op de Dam Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Dam in Amsterdam overspoeld met demonstranten tegen politiegeweld VS

In Amsterdam werd er vandaag (1 juni) vanaf 17:00 gedemonstreerd. De mensen demonstreren naar aanleiding van de dood van de zwarte Amerikaan George Floyd. De man werd om het leven gebracht door een agent. Zijn dood heeft over de hele wereld protesten doen oplaaien.

Bekijk de hele video van AD Nieuws over de demonstraties in Amsterdam hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Dam in Amsterdam overspoeld met demonstranten tegen politiegeweld VS of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV