Talkshow M gemist? Presentator Sosha Duysker over racisme in Nederland

Talkshow M gemist? Presentator Sosha Duysker over racisme in Nederland

Talkshow <em>M</em> gemist? Presentator Sosha Duysker over racisme in Nederland Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van M van maandag 1 juni. Je kunt hier ook de hele M-uitzending van 1 juni terugkijken. Al dagenlang zijn er rellen in Amerika na de dood van George Floyd. De man werd om het leven gebracht door een agent. Presentator Sosha Duysker vertelt over de racisme in de VS en in Nederland. "Het viel me heel erg op dat iedereen het had over Amerika maar het gebeurt hier ook. Racisme is in Nederland ook een probleem. Het overkomt mij ook." M is elke werkdag om 19:00 uur te zien op NPO1. M gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij gids.tv. Talkshow M gemist? Natacha Harlequin over demonstraties in Amerika Bekijk deze video » Talkshow M gemist? Akwasi houdt krachtige toespraak over zwarte gemeenschap Bekijk deze video »
Talkshow :
Talkshow M gemist? Presentator Sosha Duysker over racisme in Nederland

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van M van maandag 1 juni. Je kunt hier ook de hele M-uitzending van 1 juni terugkijken.

Al dagenlang zijn er rellen in Amerika na de dood van George Floyd. De man werd om het leven gebracht door een agent. Presentator Sosha Duysker vertelt over de racisme in de VS en in Nederland. "Het viel me heel erg op dat iedereen het had over Amerika maar het gebeurt hier ook. Racisme is in Nederland ook een probleem. Het overkomt mij ook."

M is elke werkdag om 19:00 uur te zien op NPO1. M gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Presentator Sosha Duysker over racisme in Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV