RTL Boulevard: Zoon Andrea Bocelli treedt in de voetsporen van zijn vader

RTL Boulevard: Zoon Andrea Bocelli treedt in de voetsporen van zijn vader

<em>RTL Boulevard:</em> Zoon Andrea Bocelli treedt in de voetsporen van zijn vader Matteo Bocelli, de zoon van de legendarische zanger Andrea Bocelli, is nog maar 22 jaar en treedt nu al in de voetsporen van zijn vader. Na een succesvolle modellencarrière wil hij zich nu richten op zijn passie: zingen. RTL Boulevard sprak Matteo over zijn carrière. Bekijk de hele video van RTL Boulevard over Matteo Bocelli hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook RTL Boulevard: Charly Luske opgelicht door WhatsApp-fraude, zo voorkom je het Bekijk deze video » RTL Boulevard: Thierry Baudet vindt anderhalve meter afstand niet nodig Bekijk deze video »
Entertainment :
RTL Boulevard: Zoon Andrea Bocelli treedt in de voetsporen van zijn vader

Matteo Bocelli, de zoon van de legendarische zanger Andrea Bocelli, is nog maar 22 jaar en treedt nu al in de voetsporen van zijn vader. Na een succesvolle modellencarrière wil hij zich nu richten op zijn passie: zingen. RTL Boulevard sprak Matteo over zijn carrière.

Bekijk de hele video van RTL Boulevard over Matteo Bocelli hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Zoon Andrea Bocelli treedt in de voetsporen van zijn vader of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV