Indrukwekkend: Drukke Dam in Amsterdam minuut stil voor doden politiegeweld

Indrukwekkend: Drukke Dam in Amsterdam minuut stil voor doden politiegeweld

Indrukwekkend: Drukke <em>Dam</em> in <em>Amsterdam</em> minuut stil voor doden <em>politiegeweld</em> Duizenden mensen protesteerden op de Dam in Amsterdam. Ze demonstreerden tegen politiegeweld in de Verenigde Staten en Europa. Op een gegeven moment werd er een minuut stilte gehouden voor iedereen die door politiegeweld om het leven is gekomen. Bekijk de hele video van NU.nl over de minuut stilte in Amsterdam hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook RTL Boulevard: Alkan Çöklü had kippenvel tijdens protest op de Dam Bekijk deze video » Vanavond bij Op1: Nicolette van Dam, Remy Bojnasky, Gerald Roethof en meer Bekijk deze video »
Nieuws :
Indrukwekkend: Drukke Dam in Amsterdam minuut stil voor doden politiegeweld

Duizenden mensen protesteerden op de Dam in Amsterdam. Ze demonstreerden tegen politiegeweld in de Verenigde Staten en Europa. Op een gegeven moment werd er een minuut stilte gehouden voor iedereen die door politiegeweld om het leven is gekomen.

Bekijk de hele video van NU.nl over de minuut stilte in Amsterdam hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Indrukwekkend: Drukke Dam in Amsterdam minuut stil voor doden politiegeweld of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen