Chateau Meiland: Martien is helemaal klaar met de tuin van het chateau

Chateau Meiland: Martien is helemaal klaar met de tuin van het chateau

<em>Chateau Meiland:</em> Martien is helemaal klaar met de tuin van het chateau Tijdens de coronacrisis zijn er geen gasten in het chateau van de familie Meiland. Daarom is het tijd voor allemaal kleinere klusjes die zijn blijven liggen de afgelopen periode. Zo wil de familie ook de tuin opknappen. Daar is Martien erg snel klaar mee. Bekijk hier de uitzending van Chateau Meiland bij Gids.tv Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Heb je Chateau Meiland gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: Maxime Meiland heeft spijt van nieuwe pony Bekijk deze video » Chateau Meiland: Maxime stelt voor om de prostitutie in te gaan Bekijk deze video »
TV :
Chateau Meiland: Martien is helemaal klaar met de tuin van het chateau

Tijdens de coronacrisis zijn er geen gasten in het chateau van de familie Meiland. Daarom is het tijd voor allemaal kleinere klusjes die zijn blijven liggen de afgelopen periode. Zo wil de familie ook de tuin opknappen. Daar is Martien erg snel klaar mee.

Bekijk hier de uitzending van Chateau Meiland bij Gids.tv

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Heb je Chateau Meiland gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland: Martien is helemaal klaar met de tuin van het chateau of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV