Chateau Meiland: Maxime stelt voor om de prostitutie in te gaan

Chateau Meiland: Maxime stelt voor om de prostitutie in te gaan

<em>Chateau Meiland:</em> Maxime stelt voor om de prostitutie in te gaan Ook voor de familie Meiland is de coronacrisis een ontzettend moeilijke periode. De familie kampt met een fors inkomenverlies omdat er geen gasten meer komen naar het chateau. Maxime heeft een bijzonder plan om meer geld binnen te harken: prostitutie. Bekijk hier de uitzending van Chateau Meiland bij Gids.tv Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Heb je Chateau Meiland gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: Martien Meiland en de familie gaan fanatiek sporten in Chateau Meiland Bekijk deze video » Zien: Maxime Meiland heeft spijt van nieuwe pony Bekijk deze video »
TV :
Chateau Meiland: Maxime stelt voor om de prostitutie in te gaan

Ook voor de familie Meiland is de coronacrisis een ontzettend moeilijke periode. De familie kampt met een fors inkomenverlies omdat er geen gasten meer komen naar het chateau. Maxime heeft een bijzonder plan om meer geld binnen te harken: prostitutie.

Bekijk hier de uitzending van Chateau Meiland bij Gids.tv

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Heb je Chateau Meiland gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Meiland
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland: Maxime stelt voor om de prostitutie in te gaan of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV