Veronica Inside gemist? Johan Derksen over protest op de Dam in Amsterdam

Veronica Inside gemist? Johan Derksen over protest op de Dam in Amsterdam

<em>Veronica Inside</em> gemist? Johan Derksen over protest op de Dam in Amsterdam Duizenden mensen stonden vandaag op de Dam in Amsterdam om te protesteren tegen politiegeweld in de Verenigde Staten en Europa. Johan Derksen zag de protesten. Hij trekt er zijn conclusie uit: "Dan kunnen we ook weer voetballen met publiek." Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk hier de uitzending van Veronica Inside van 1 juni terug bij Gids.tv Johan Derksen heeft transfer-tip voor Afellay: ‘Er is niks mis met Spakenburg’ Bekijk deze video » Jarige Danny Vera gaat als een speer: "Ik ga geen vissensperma zitten vreten" Bekijk deze video »
Talkshow :
Veronica Inside gemist? Johan Derksen over protest op de Dam in Amsterdam

Duizenden mensen stonden vandaag op de Dam in Amsterdam om te protesteren tegen politiegeweld in de Verenigde Staten en Europa. Johan Derksen zag de protesten. Hij trekt er zijn conclusie uit: "Dan kunnen we ook weer voetballen met publiek."

Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier de uitzending van Veronica Inside van 1 juni terug bij Gids.tv

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside gemist? Johan Derksen over protest op de Dam in Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV