Veronica Inside gemist? René van der Gijp over Memphis: 'Echt misselijkmakend!'

Veronica Inside gemist? René van der Gijp over Memphis: 'Echt misselijkmakend!'

<em>Veronica Inside</em> gemist? René van der Gijp over Memphis: 'Echt misselijkmakend!' Memphis Depay kwam afgelopen week wederom negatief in het nieuws toen hij een aanvaring had met een agent. Memphis noemde de agent een 'jaloers mannetje'. René van der Gijp keurt het gedrag van de voetballer af. "Het is echt misselijkmakend." Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk hier de uitzending van Veronica Inside bij Gids.tv Jarige Danny Vera gaat als een speer: "Ik ga geen vissensperma zitten vreten" Bekijk deze video » Veronica Inside gemist? Johan Derksen over protest op de Dam in Amsterdam Bekijk deze video »
Talkshow :
Veronica Inside gemist? René van der Gijp over Memphis: 'Echt misselijkmakend!'

Memphis Depay kwam afgelopen week wederom negatief in het nieuws toen hij een aanvaring had met een agent. Memphis noemde de agent een 'jaloers mannetje'. René van der Gijp keurt het gedrag van de voetballer af. "Het is echt misselijkmakend."

Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier de uitzending van Veronica Inside bij Gids.tv

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside gemist? René van der Gijp over Memphis: 'Echt misselijkmakend!' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV