Bijzonder: Amerikaanse politieagenten knielen voor demonstranten in Portland

Bijzonder: Amerikaanse politieagenten knielen voor demonstranten in Portland

Bijzonder: Amerikaanse politieagenten knielen voor demonstranten in <em>Portland</em> Na de dood van George Floyd zijn veel Amerikanen de straat op gegaan om te demonstreren tegen politiegeweld. Er duiken veel beelden op dat politieagenten de protesten hardhandig probeerden te stoppen. Gelukkig zijn er ook beelden waar het tegenovergestelde gebeurt, namelijk in Portland, Oregon. Daar knielden politieagenten voor de demonstranten uit solidariteit. Bekijk de hele video over de protesten in Amerika hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Indrukwekkend: Drukke Dam in Amsterdam minuut stil voor doden politiegeweld Bekijk deze video » Veronica Inside gemist? Johan Derksen over protest op de Dam in Amsterdam Bekijk deze video »
Nieuws :
Bijzonder: Amerikaanse politieagenten knielen voor demonstranten in Portland

Na de dood van George Floyd zijn veel Amerikanen de straat op gegaan om te demonstreren tegen politiegeweld. Er duiken veel beelden op dat politieagenten de protesten hardhandig probeerden te stoppen. Gelukkig zijn er ook beelden waar het tegenovergestelde gebeurt, namelijk in Portland, Oregon. Daar knielden politieagenten voor de demonstranten uit solidariteit.

Bekijk de hele video over de protesten in Amerika hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bijzonder: Amerikaanse politieagenten knielen voor demonstranten in Portland of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV